Dagbesteding

Dagbesteding

TrinZorg biedt in Twente verschillende vormen van dagbesteding aan. Wij hebben hiervoor 3 locaties beschikbaar.

Enschede, Elferinksweg 13

Cliënten die behoefte hebben aan kleinschalige dagopvang kunnen terecht bij Varlik Zorg & Welzijn aan de Elferinksweg 13. Deze organisatie werkt exclusief voor ons en biedt verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende ruimtes waar cliënten zich even kunnen terugtrekken als ze even niet in de groep willen zitten, of met iemand alleen willen spreken. Voor groepsgerichte dagbesteding is er een grotere ruimte waar allerlei activiteiten plaatsvinden.

Varlik is gespecialiseerd in begeleiding van cliënten die veel individuele ondersteuning nodig hebben. Dit is herkenbaar in de dagbesteding. De ingezette begeleiding is ervaren, multicultureel en goed geluimd.

Voor cliënten die voldoende mobiel zijn en behoeft hebben aan uitstapjes zijn er voldoende mogelijkheden in de directe omgeving, bijvoorbeeld naar een tuin- of winkelcentrum.

Op dit moment is deze locatie open op de maandag, woensdag en vrijdag.

Enschede, Klaaskateplein 71

Inmiddels zijn we in Enschede bezig een tweede locatie te openen. Deze is aan het Klaaskateplein 71. Het betreft een zeer ruime woonkamer en keuken waar zowel ruimte is om rustig te zitten, een kopje koffie te drinken, wat te eten maar ook waar ook voldoende ruimte is om te bewegen. Het ligt in een rustige groene omgeving met voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Het is de bedoeling dat deze locatie op termijn 4 dagen in de week open gaat.

Almelo, Kroosstraat 50

In april van 2022 hebben we een dagbestedingslocatie geopend in Almelo. Deze gezellige locatie bevindt zich aan de Kroosstraat 50. Inmiddels wordt deze locatie druk bezocht.

Hier wordt op dit moment dagbesteding aangeboden van maandag tot en met donderdag.

U bent uiteraard van harte welkom een keer binnen te lopen in 1 van onze locaties en een kop koffie te drinken. We willen met deze ruimtes ook duidelijk in de wijk aanwezig zijn.